Pistis Sophia Szellemi Iskola

Spirituális utat nem lehet úgy járni, hogy nem járunk egyben Szellemi Utat is. Igazság szerint a spirituális út az bizony Szellemi Út.

omniverzum-szellemi-iskola.jpgAki nyitott és kész elindulni a Szellemi Úton, – melynek alapja az Egyetemes Bölcsesség, vagyis a Gnosztikus tudás, – annak minden segítséget és támogatást megadunk. Megfogjuk egymás kezét és együtt megyünk az Úton.

Folyamatosan indítunk előadássorozatot a “Bevezetés az Egyetemes Bölcsességbe” címmel,  mely az alapoktól vezeti rá az Érdeklődőt a Szellemi Útra.

Hétfőnként pedig Szellemi Gyakorlatokat tartunk: meditáció, mantrázás, szellemi gyakorlatok.

Ha kész vagy egy TUDATOS, ÖNMEGVALÓSÍTÓ Szellemi Úttal megismerkedni, VÁRUNK!

Steinmüller Csilla Magdolna spirituális tanító és Varga Ádám Gábor szellemi tanító

PSSZI logo


„Mi – a rejtett titkok kutatói – tudjuk, hogy az egész mindenségben rendszer és rend uralkodik, valamint a mindenség öröktől örökké enyészhetetlen törvények alapján létezik és fejlődik.
cc3a9lMi, akik fokról-fokra eltávolítjuk a Kimondhatatlantól elválasztó fátylat, felfedezzük, hogy minden bizonyos terv alapján valósul meg.
Mi – akik megvizsgáljuk a makrokozmosz és a mikrokozmosz viszonyát – mindenben a pompás egyensúlyt csodáljuk. Ahogyan felkapaszkodunk Merkúr létrájának vékony fokain, hogy tudatos lényünket felvigyük a láthatatlanság világaiba, látjuk, mint hullámzanak a természeti birodalmak életáramai.
Mi – akik közeledünk a nagy csendhez – halljuk a csend hangját.
Ahogyan – a Szellemi Iskola tanulóiként – belépünk a szellem templomába, részesülünk az elvont gondolkodás dicsőségében.

Mi – a tűz szolgái – mélyen belelátunk az emberi képességek forrásába. Tudjuk, hogy mire hivatott az ember kezdettől fogva.
Mi – Fohát kertjében rózsát szedők – látomásaink perceiben meglátjuk láthatártól láthatárig villámként fellobbanni a fejlődés ösvényét.
Mi – akik tudásunkat így gyarapítjuk, látókörünket így szélesítjük, tudatunkat tágítjuk, és erőinket dinamikus energiával töltjük meg – a csodálkozáson át a csodálathoz, lélegzetünk elállásától az imádat rebegéséhez, és az alázathoz, Isten szolgálásához jutunk.” * Jan van Rijckenborgh


» Az Egyetemes Bölcsességről * Ádám írása

» Hallhatatlanság Útja

zaszloItt is írhatsz nekünk:

Telefon:
Steinmüller Csilla Magdolna * +36-20/397-3930
Varga Ádám Gábor * +36-20/553-1038

One thought on “Pistis Sophia Szellemi Iskola

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.