Készülünk Indiába … Hála érte!

d8bf9a6316b380fbeb9bd3b29bcef7b82017. áprilisában leírtam a Bakancslistám (itt olvahatod >>>).
Most, június 23-án újra olvasva megdöbbentem. Nem is emlékeztem mit írtam le két hónappal ezelőtt. És már megvan az indiai repülőjegyem!

Hogy hogy is történt? Idén nem is készültem. A szívemben a hang többször megszólalt, de gondoltam, majd jövőre.

Szellemi  Utat járok. Egy évvel ezelőtt napi szintű munkába kezdtünk Ádámmal. Nem volt jó állapotban. Megviselte a külső világ és bizony a belső világ is. Meg nem értés, értetlenség, magányosság, szomorúság, fájdalom. Gyermek születése, feladatok, felelősség, és közben a belső feszítés, hogy Önmaga felé lépkedjen.

Naponta találkoztunk, mantráztunk, Szellemi gyakorlatokat végeztünk. Ez eltartott két és fél – három hónapig, majd a rendszeres találkozásaink átalakultak, és belső munkát kezdtünk végezni.

Az elmúlt egy év mindkettőnkben nagyon-nagy változást hozott. Rengeteg felismerésen, fájdalmon, önmeghaladáson, önlegyőzésen és harcon vagyunk túl. Mind együtt, mind pedig külön-külön is.
Azonban mit sem számít az a sok kihívás, amin keresztül mentünk, mert MEGÉRTE!
Megszületett bennünk stabil kapcsolatunk Belső Lényünkkel.

siva-statue

Május végén Vipassana elvonuláson voltunk, azonban a Szellemi Munka itt sem állt meg. És egyszer csak felmerült Siva minősége.

“Brahma, Visnu és Siva együtt alkotják a hindu Háromságot. Siva a pusztító, aki a kali-júga, tehát a jelenlegi korszak végén eljárva a pusztítás táncát, mely az egész univerzumot megsemmisíti.” (in.: https://terebess.hu/)

Akkor, ott, az elvonuláson, megszületett bennünk, hogy el kell mennünk Siva hazájába, Indiába. És nem telt bele pár nap, már mindent el is intéztünk, és Ádámmal július 25-én majdnem egy hónapra kiutazunk.

Mit várunk ettől az úttol? Mélységet, magasságot, tudatos munkát és haladást a Belső Úton.

Hónapok óta dolgozunk egy Szellemi Iskola létrehozásán. Letettük az alapkövet, és ma elindul a “Kérdezz-Felelek” beszélgetősorozat a tudat tágításáért és a Belső Közeledésért.

Azonban ez ránk is nagy feladatot ró, napi szintű tudatos munkát kell végeznünk Önmagunkon, hogy stabil és rendíthetetlen alapjai legyünk a Pistis Sophia Szellemi Iskolának.

Kész vagyunk erre. Ez Lényünk célja és feladata, és mi emberként is vállaljuk ezt a munkát.

Csodálatos az Egyetemes Elrendező Elv!
Felemelő, hogy Társat kapunk az Úthoz!
Gyönyörűséges, hogy együtt tudunk lépkedni az Önmegvalósulás felé!
Végtelen Hála, Szeretet és Tisztelet van bennem mind az Egyetemes Elrendező Elv, mind pedig Szellemi Esszenciám felé.

19113590_1491322910913673_8305675605025015405_n.jpg

Csilla
2017. június 23.

2 thoughts on “Készülünk Indiába … Hála érte!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.