Asztrológia-Symbolon Önismeret * Vedd kezedbe saját horoszkópod

Április 10-től 20 alkalmas Asztrológia – Symbolon Önismeret tanfolyam indul keddenként délután 18-től 21-ig.
7 fő jelentkezése esetén hétköznap délelőtt is indíthatjuk a tanfolyamot!

Ára: 100.000.- Ft, mely két egyenlő részben fizethető: képzés első napján és a 11. alkalommal.

A csoport maximum létszáma: 8 fő.

Tanító: Steinmüller Csilla Magdolna

Amit ad a tanfolyam: mély ismeretet
≈ saját horoszkópod megismerése;
≈ egyéni fejlődés (mely bizony néha nehéz és sírással is járhat);
≈ önismeret;
≈ jegyek, bolygók, házak;
≈ a Négy Elem;
≈ az Ascendens;
≈ sok-sok beszélgetés;
≈ csoportmunka.

Élmény, kaland, önfelfedezés, tudás – ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban megismerd önmagad, Lelked milyenségét és célját, és egyenesebben és gyorsabban haladj az önmegvalósítás felé. Adj esélyt önmagadnak!  

Példa: horoszkóp (1. kép) a Nap kártyájával; (2. kép) a Nap és az Ascendens kártyájával; (3. kép) a Nap, az Ascendens és e kettő megnyilvánulásának kártyájával.

Megszületésünkkor, első lélegzetvételünkkor az Ég mágneses tere bevésődik sejtjeink mágneses terébe, ezzel olyan kódokat adva ez életünkre, mely alól nincs kibúvó.

Ez a mágneses tér meghatározza irányultságunkat, kommunikációnkat, érzelmi életünket, belső minőségünket, szóval az életünket.

Élhetünk tudattalanul, sodródva az élettel, de élhetünk tudatosan is, megismerve működési módjainkat, és azokat a legmagasabb szintre fejleszthetjük.

Az Asztrológia-Symbolon Önismereti tanfolyamon kezünkbe vesszük saját horoszkópunkat (mágneses térképünket), és lépésről-lépésre kicsomagoljuk önmagunk számára.

229866_333681376729743_1416449631_n

A tisztább megértésért használjuk a Symbolon kártyákat, a Symsolon programot, továbbá az önfeltáró beszélgetéseket, és beépítjük a művészetterápiát is.

Érdeklődés, Jelentkezés:  

Steinmüller CSilla
06-20/397-3930

Írások a témában itt >>>


Tizenöt évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Symbolon kártyákkal. Hatásukra kezdtem el asztrológiai tanulmányaimat. Több iskolában tanultam, és széles látókörre tettem szert az évek alatt.

Emellett pszichológus is vagyok, és a legfontosabbnak az önfelfedezést, az önismeretet, az önmagunkkal végzett munkát, az önfejlődést tartom.

Úgy gondolom nem az a megoldás, hogy elmegyünk egy asztrológushoz és tőle kérdezzük meg a tutinkat, hanem az, hogy mi magunk nézünk bele saját horoszkópunkba. Ez ad igazi mély rálátást, önfelfedezést és tudatos fejlődést.

Meg tudom fogni a kezed, és 30 héten keresztül tudlak kísérni ezen a felfedező úton.

Steinmüller Csilla Magdolna
2017. december 31.

(ha kíváncsi vagy rám: születtem: Budapest, 1960. augusztus 29., 13.19.)


A témában találtam egy Symsolon névre hallgató programot, melybe csak a születési adatokat kell beírni és kiadja a horoszkópot a kártyákkal. Igen izgalmas:

http://symsolon.sourceforge.net/index_hu.html

Ez az ábra is ezzel a programmal készült:

Symbolon 1.jpg

És a kártyák:

symbolon pakli.jpg

Reklámok