Beszélgetsz velem?

Az ember életét és működését számos, a szemnek láthatlan erő alalkítja. Az anyagszférába belépés pillanatában imprintálódnak a személyiségbe bizonyos erődinamikák. Később szerep-személyiségekként, tehát személyiségünk különböző működési módjaiként jelnnek meg az életünkben.

Ha ránézünk születési képletünkre, “belenézünk az órába” (horoszkóp) betekintést kapunk gyakorlatilag saját személyiségünk működéseire és miértjeire. Szintekre. Arra, hogy hogyan működünk, hogyan működhetnénk, és hova kellene emelnünk ezt a működést (a kell = ezt volna célszerű). Ezeknek a még mélyebb megértésében ad segítséget nekünk a Symbolon® kártya, mely képekben mutatja meg nekünk a ránk ható, bennünk működő erőket.

Ezek az erők akkor is hatnak, ha nem tudunk róla és akkor is, ha megtagadjuk. Amit tehetünk: megértjük és megtanuljuk magas szinten használni “magunkat”.

De én nem a személyiségről szeretnék beszélgetni veled. Hanem arról, hogy ezeknek a hatásoknak és – ezáltal – önmagad működésének megértésén keresztül hogyan kerülhetsz közelebb a benned lévő Szellemihez, ahhoz, aki Te valójában Vagy. Hogyan tehetsz lépéseket afelé, hogy megszabadulj a mindenkit – igen, téged is! – fogva tartó láncoktól, és megtanuld használni azokat az erőket, amik jelenleg Téged használnak.

Beszélgetünk arról ami benned van, amire megoldást keresel, a horoszkópod alapján megkeressük mi és hogyan működik benned, és irányt valamint lépéseket határozunk meg a változásért. Nincs szükség asztrológiai vagy egyéb Szellemi előismeretre!

Nyílt őszinteséggel és odafordulással várlak!

Varga Ádám Gábor
Telefon: 06-20/553-1038

Helyszín: Pistis Sophia Szellemi Iskola, 1132 Bp. Váci út 4. II. 5.

Az ülés ára: 8.000.- Ft/ óra

Időpont: hétköznapokon 9-12 óra között, illetve esti órákban aktuális egyeztetés alapján

Jelentkezni: email-ben az info.psszi@gmail.com címen, a születési dátum, idő (óra, perc) és hely megadásával, vagy alább lehet.