Rólunk: Csilla és Ádám

22221642_841066722741721_4759609337540326917_nSteinmüller Csilla Magdolna vagyok, 1960-ban születtem, és 28 éve járom a spiritualitás útját. Mindig is más voltam, egy finom, de erős minőség hatotta át lényemet.
Sokáig kerestem az utam, sokfelé megfordultam, sokat tanultam. Mindig volt benne egy spirituális nyugtalanság, mely továbblendített és vitt előre.
Sokszor egyedül jártam az utat, aztán voltak idők, amikor többen mentünk együtt.
Belső Mesterem mindig mutatta a következő lépést, és erőt és kitartást adott az Úthoz.

2015 tavaszán ismerkedtem meg Varga Ádám Gáborral.

orderVarga Ádám Gábor vagyok, 2015 őszén teljesítettem az El Camino nevű zarándoklatot, és hazaérve megszületett bennem a döntés, hogy változtatok addigi életvitelemen. 2016 februárjában beültem az Omniverzum Szabadegyetem Spirituális Lélekgyógyász képzésére.
Az első tanítási hétvége után tudtam: igen, jó helyen vagyok!
Tavasszal részt vettem a Csilla által szervezett Vipassana elvonuláson, mely egy hét befelé-fordulással és teljes (néma) elcsendesedéssel töltött idő. Hatalmas ereje van a hétköznapok forgatagából kilépve megtapasztalni a csendet és egyedül önmagammal lenni.
Májusban elindult a Mágikus Ösvény csoportot, ott ültem a padsorokban. Eleinte rengeteg kérdés és ellenállás (!) bukkant fel bennem, de kitartottam és sorra érkeztek meg a válaszok és az új megértések, felismerések.

Június végén elkezdtünk ketten egy közös belső munkát. Légtechnika szereléssel foglalkoztam akkor és a hét öt napján találkoztunk munka után napi 1,5-2 órára és mantráztunk, meditáltunk, spirituális gyakorlatokat végeztünk. Ez a folyamat két és fél hónapig tartott, majd szép lassan átalakult, és a belső önmegfigyelés, önfelfedezés és önlegyőzés útján folytattuk.
Novemberben elmentünk egy 4 napos Gnosztikus elvonulásra, mely tovább erősítette bennem az elindult változást. Egy ilyen elvonuláson olyan tapasztalatokat szerezhetünk 4 nap alatt, amit normál esetben talán hónapok alatt sem.

spiritual köldökKönnyebb és nehezebb periódusok váltották egymást, de mentünk tovább, előre. Egyre mélyült a bizonyosságom és megértésem, megérkeztek a válaszok a kérdéseimre, megtaláltam, amit mindig is kerestem.

A hétköznapokban tovább folyt a belső munka, és egyre tisztábban megmutatta magát a Szellemi Út és a Belső Minőség. Fel kellett hagynom az addigi munkával, mert egyre nagyobb hangsúlyt és odaadást kívánt meg az előttünk kirajzolódó Ösvény. A tapasztalataimon keresztül egy olyan bizonyosság jött létre bennem, ami segített a legnehezebb döntések meghozatalában és kitartani a legnehezebb helyzetekben is, segített hitet tenni a Szellemi Út mellett.

Egy új Út és Élet kezd kirajzolódni előttünk. Fogjuk egymás kezét és együtt járjuk a Szellemi Utat és úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk ezt az Utat azoknak, akik szintén keresnek.
Akik nem elégszenek meg a mai átlagos válaszokkal és tudják, hogy többet tartogat a világban való létezés annál, mint azt ma el akarják velünk hitetni.

Életünk értelme, hogy Önmegvalósult Lényekké váljunk, hogy képesek legyünk önmagunkba fogadni Szellemi Lényünket.

Az Úton megtett lépéseimről és tapasztalataimról bővebben olvashatsz az oldalamon: Keskeny Ösvény

Sok embert láttam, akin nem volt ruha.
Sok ruhát láttam, amiben nem volt ember.
(Rúmi)

Ha kész vagy Emberré válni, segítünk és kísérünk utadon.

2017. 03. 07.

Steinmüller Csilla Magdolna és Varga Ádám Gábor

zaszloSteinmüller Csilla Magdolna * 06-20/397-3930
Varga Ádám Gábor * 06-20/553-1038
Írhatsz is nékünk: info.psszi@gmail.com

0a8e51bb02d00de98413ee2486633c54